Curățenie de menținere

 O soluție modernă, profesională și ieftină este colaborarea cu o firma pentru curățenia scărilor de bloc din asociația ta. Astfel, scapi atât de grija achiziționării materialelor necesare, cât și de supravegherea personalului. 

Alege pachetele noastre de administrare tehnică, financiar – contabilă și beneficiezi de reduceri substanțiale  la pachetele de curățenie pentru blocul în care locuiești.

Curățenie birouri

Este un lucru dovedit faptul că angajații au nevoie de un spațiu curat, ordonat și decorat cu grijă pentru a le spori productivitatea și implicit, pentru a crește randamentul companiei. 

În momentul în care se face curățenie în birouri, firma de curățenie birouri trimite personal echipat corespunzător pentru a livra un serviciu de calitate atât pentru tine, cât și pentru firma ta.

 

Curățenie după constructor

Curățenia după constructor presupune una dintre cele mai complexe tipuri de curățenie întrucât are loc după terminarea operațiilor de construcție sau amenajare a spațiului respectiv. 

Aceasta necesită atât persoane calificate și cu experiență în domeniu, cât și soluții speciale pentru îndepărtarea cu succes a resturilor de ciment, a prafului și a urmelor de vopsea.

Curățenie spații comerciale

Oferim servicii de curățenie pentru spații comerciale, magazine și showroom-uri. Curățenia este unul din factorii decisivi care pot influența clientul în ceea ce privește decizia acestuia de cumpărare. 

Așadar, personalul nostru va fi extrem de grijuliu cu spațiu tău și îi va oferi o înfățișare fresh după fiecare sesiune de curățenie.